Onze diensten

De financiële wereld is continue in beweging en dat zorgt ervoor dat het beheer van uw portefeuille veel tijd kost. Maar ook inzicht houden in de ontwikkelingen die plaatsvinden in de financiële sector is niet eenvoudig. De specialisten bij Care 4 Capital hebben passie voor het vak en volgen alle ontwikkelingen en marktbewegingen op de voet. U kunt bij hen terecht voor:

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer kost tijd. Veel tijd. Tijd die de specialisten van Care 4 Capital graag besteden aan het beheer van uw portefeuille. Want ze hebben nu eenmaal passie voor het vak! Tijdens een persoonlijke kennismaking worden uw wensen ten aanzien van uw risicoprofiel, rendement en beleggingshorizon in kaart gebracht. Alle uitgangspunten en afspraken worden vastgelegd. En Care 4 Capital neemt uw portefeuille in beheer met zorg en aandacht. Periodiek worden de resultaten aan u gerapporteerd.

Vermogensadvies

Waar u met vermogensbeheer het beheer van uw portefeuille aan de specialisten van Care 4 Capital overdraagt, blijft u met Vermogensadvies nauw betrokken bij het beheer van uw portefeuille. Wij treden in dat geval op als uw sparringpartner, uw klankbord. U kunt van ons een proactieve houding en een stevig advies verwachten. Wij gaan voor het beste resultaat en zijn geen ja-knikkers. Wij volgen de marktontwikkelingen op de voet en attenderen u op kansen. Het beheer van uw portefeuille nemen we van u over, echter de beslissing tot aan- of verkoop ligt bij u. Op deze wijze blijft u actief betrokken bij uw eigen portefeuille.

Execution Only

In geval van Execution Only geeft u Care 4 Capital de opdracht tot een specifieke transactie. Onze specialist zal dan nagaan of deze transactie logisch is binnen het kader, dat we met u tijdens een kennismaking, hebben afgesproken.

Om welke dienstverlening het ook gaat, wij maken heldere afspraken met u omtrent de vergoeding en bieden u altijd volledige transparantie in de kosten. Alle afspraken leggen we tevoren vast zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. De beleggingsrekening wordt ondergebracht bij een gerenommeerde effectenbank. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn ook daar de sleutelwoorden.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of wilt u weten wat Care 4 Capital Vermogensbeheer voor u kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.